Hoe gaan we aan de slag?

COACHING – één op één duiken we in jouw verhaal.

Elk coachtraject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we allebei invoelen of we connecteren én of ik jou kan begeleiden.

 

De daarop volgende sessies gaan we aan de slag met ademhaling, energie, (kern)waarden, conditionering, heling en  de (nieuwe) balans in jouw leven en carrière of onderneming om jouw mooiste leven te gaan leven.

 

Ik ben geen traditionele coach. Ik werk vanuit de holistische gezondheid waar we alle facetten in jouw leven – wanneer jij er klaar voor bent – zullen aanpakken: bodymind & soul. Daarnaast verdiep ik me graag in jouw Human Design én ga ik geregeld aan de slag met tarot, ademhaling en meditatie. Tools die we kunnen gebruiken om even ons hoofd rust te geven en een licht te werpen op wat er nog niet gevoeld of zichtbaarbaar is.

 

Elk levensverhaal is anders. Daarom werk ik niet met een minimum aantal sessies of vast traject. Jij bepaalt, ik adviseer.

 

Gezien ik werk met een maximum aantal coachees (om jou en mezelf voldoende ruimte te kunnen geven) én op beperkte dagen, raad ik aan voldoende op voorhand jouw sessie(s) vast te leggen.

BLOG – WanderWoman (nieuw!)

WanderWoman.

Een plaats waar reizen naar binnen en buiten samen mag komen.

 

Wist je dat…

Ik voor ik coach werd, bijna 15 jaar aan de slag was in de reissector? Enkele jaren geleden besloot ik de reiswereld even te laten voor wat die was om een andere reis aan te vangen, namelijk die naar mezelf, mijn soul journey. Een zeer waardevolle reis die ik blijf afleggen. Echter onder het moto:

 

“you can take the girl out of the travel, but never the travel out of of the girl.”

 

Bracht ik deze zomer alle puzzelstukjes samen en combineer ik mijn beroep als coach met een job in de reiswereld, my match made in heaven.

 

Waar dit avontuur me zal brengen? Dat deel ik via: wanderwomen.be

 

Sea you there? W.W

BOEK – De Update van mijn leven.

Na mijn burn-out en bore-out besloot ik mijn verhaal te delen onder vorm van een boek. Daarnaast heb ik er ook een klein werkboek in verwerkt met tips hoe jij kan starten met een update van je leven.

Ik ben nog steeds heel trots op het resultaat en stiekem droom ik wel van een tweede boek. Wie weet…

 

Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal? Bestel dan jouw exemplaar van ‘De update van mijn leven.’ via het contactformulier.

 

Kostprijs: 17,95EUR (inclusief verzendingskosten)

Geef de hoop op dat het verleden ooit anders kon zijn.